Soap Treatment Store: Q-time met mijn dochter

Tijdens de voorjaarsvakantie daalde de temperatuur in Nederland naar behoorlijk ver onder de nul. Kinderen zijn vrij van school, dus een moment voor de meesten om de sneeuw- en ijspret buiten het land op te gaan zoeken om te gaan skiën en snowboarden. Maar dit jaar kon men de lol dus niet op in eigen land. Schaatsen en sleeën kon hier volop. Wat ik heb gedaan met mijn dochter? Wij gingen onze koude voetjes laten verzorgen bij Soap Treatment Store in Den Haag.

Het ouderschap is een proces

De interesses voor speeltuinen, zwembaden, klim- en pretparken vervagen bij ons thuis met de jaren en al helemaal nu mijn dochter al drie jaar op de middelbare school zit. Haar interesses verschuiven iets, en mijn gezelschap is niet altijd meer wenselijk. En zo hoort het natuurlijk ook.

It’s all part of the proces!

Eens moet de eerste keer zijn

Verzorgen doet een ouder behoorlijk wat jaren tot het moment dat het kind dat helemaal alleen kan. En ik wilde mijn dochter voor het eerst laten ervaren hoe het is om door anderen verzorgd te worden. Want dat kan natuurijk ook. Specialisten die jou helpen om te ontspannen en je verzorgen zodat je je na een behandeling weer helemaal lekker in je velletje voelt.

Voetverzorging

Voor een eerste bezoek aan een schoonheidssalon voor een tienermeisje vond ik een pedicure wel een mooie eerste stap. En zeker ook omdat het een koude week was waarbij een behandeling inclusief een voetmassage wel heel erg fijn is voor onze koude voetjes. En een mooi kleurtje van het merk O.P.I. op de nagels spreekt over het algemeen wel elk meisje en vrouw aan.

Voor mijn dochter boekte ik:

LITTLE DIVA PEDICURE
Pedicure treatment voor meisjes tot en met 16 jaar
30min €25.00

En voor mezelf:

FEET SPOILED
Vijlen, buffing, nagelriem trimming, scrub, massage, eeltbehandeling en we lakken tot in perfectie.
60min €52.50

De eerste indruk

Mijn dochter was onder de indruk van de store in Den Haag. Een clean witte inrichting gecombineerd met paars vertegenwoordigt de huisstijl van SOAP. De medewerkers zijn heel vriendelijk, maken heel gemakkelijk een praatje met je en doen erg hun best om je op je gemak te stellen. Ook zijn er veel mooie verzorgingsproducten en kaarsen te koop. Altijd leuk voor een tienermeisje om daartussen rond te neuzen.

De behandeling

Wij mochten beiden naast elkaar plaats nemen. Mijn behandeling begon als eerste omdat die een uur duurde en die van mijn dochter later zodat we gelijk eindigden. Mijn specialist was een heel goed verzorgde vriendelijke jongen die heel fijn en secuur te werk ging. Ook was hij heel professioneel door te vragen of ik wilde weten welke crèmes hij gebruikte. De vrouwelijke collega die mijn dochter behandelde was ook heel vriendelijk en professioneel en zorgde er voor dat mijn dochter vertrouwen kreeg in de behandeling door te aan te geven dat ze zeker moest laten weten of ze iets niet fijn vond. Op die manier heeft ze zowaar voor het eerst een kietel-vrije voetmassage ondergaan!

De Droger

De gelakte nagels moeten natuurlijk ook drogen en bij SOAP die je dat in de droger. Mijn dochter wist niet wat ze zich daarbij moest voorstellen. Maar je gaat op een hoge kruk zitten en je steekt je voeten op die hoogte in een opening en dan zorgt een koude lucht voor een versnelde droging van je gelakte nagels. Een minpunt was deze koude lucht natuurlijk wel met het het koude weer, maar de mooi gelakte nagels drogen op deze manier inderdaad wel sneller op. Om in een ontspannen sfeer te blijven wordt er een film voor je opgezet op de schermen voor je en krijg je een koptelefoon op. Theetje erbij en het wachten is zo voorbij.

Reserveren

Een reservering voor een of meerdere behandelingen doe je heel makkelijk online via een formulier en/of via de app van Soap Treatment Store. Ik koos in dit geval om te bellen, want het was behoorlijk kort dag en telefonisch kun je dan vaak wat makkelijker overleggen mocht dat nodig zijn. Klik op deze link om het telefoonnummer van de shop naar keuze op te zoeken.
Om online te reserveren, klik hier.

Conclusie

Na de behandeling sprak mijn dochter haar dank voor de nieuwe ervaring meerdere malen uit en gaf ze me meer random kusjes en ‘I love you’s’ dan normaal. Zo weet ik dat ze weer een hele mooie en fijne nieuwe ervaring rijker is waar ze mij dankbaar voor is. En ze herinnert zich waarom ze haar moeders gezelschap ook alweer zo waardeert! En precies dat, daar doe ik het voor. 😉

Heb jij quality-time met jouw kind en wat doen jullie dan het liefst?

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.