Rrrollend Foodtruck Festival Den Haag 2018

Rrrollend-Foodtruck-Festival-Den-Haag

Vandaag ben ik naar Rrrollend Foodtruck Festival in Den Haag geweest. Oftewel, eten en drinken van foodtrucks. Een paar weken geleden waren we ook al naar Rrrollend geweest, maar dan aan de Kralingse Plas in Rotterdam. En daar hadden we toen een super lekker broodje chorizoworst gegeten! Vandaag eigenlijk speciaal voor datzelfde broodje naar het Malieveld gefietst. Daar aangekomen werd het toch wat anders… Kijk, en oordel zelf.

mamacyn_rrrollend_denhaag_bier
Pas aangekomen bestelden wij beiden eerst een biertje om rustig om ons heen te kijken en te luisteren naar de zwoele samba muziek die de band ‘live’ speelde.
mamacyn_rrrollend_denhaag_podium
De ‘band’, bestaande uit drie jongemannen namen hier een korte break.
Rrrollend Den Haag barbecue
Na ons eerste drankje namen we onze plastic glazen mee om de foodtrucks af te gaan, op zoek naar het lekkere broodje Chorizo! Onderweg zagen we deze unit staan.
Rrrollend-Den-Haag-badkuip
Elke foodtruck heeft een eigen identiteit. Geen enkele lijkt op de ander. Zo ook deze geinige opstelling.
Rrrollend-Den-Haag-Jamaicaans
Vanaf een afstandje viel de Jamaicaanse foodtruck mij al op! Yes! Caribisch eten dacht ik meteen, terugdenkend aan mijn tijd op het Caribische eiland St. Lucia.
Rrrollend-Den-Haag-Jamaica
Dit uithangbordje nodigt toch uit!? Ya Man!
Rrrollend-Den-Haag-Jamaica-chicken
Het smaakvolste eten is wat mij betreft toch vaak simpel eten. Check deze kippetjes op de grill dan!!
Rrrollend-Den-Haag-Jamaica-chicken-menu
Voor 10 euro hebben we zitten smullen van dit bordje. Zo lekker!! En voor mij herinneringen aan Caribisch eten op het prachtige eiland St Lucia.
Rrrollend-Den-Haag-wijn
Mijn plastic glas van het eerder gehaalde biertje verruilde ik voor een ander glas met wijn. Een Portugese, om alvast in de stemming te komen voor onze aankomende vakantie!
Rrrollend-Den-Haag-Portugese-wijn
Tip van de dag: maak een foto van de fles wijn die je voor het eerst drinkt! Helemaal als die goed in de smaak valt! Kom maar door Portugal!
Rrrollend-Den-Haag-view
De markante torens in het centrum van Den Haag was in het begin dat ze er stonden erg wennen! Maar nu ik de torens ook van binnenuit ken vanwege mijn werk geeft het toch net iets meer sjeu.
Rrrollend-Den-Haag-exit
Dag Rrrollend! Geen broodje chorizoworst, maar wel fijne herinneringen ophalen aan een voor mij hele bijzondere tijd! Thank you – until we meet again!

Heb je opmerkingen of wil je wat weten? Stel ze gerust!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.