Maaltijdbox: Hello Fresh

HelloFresh-review

De afgelopen maanden mocht ik elke twee weken genieten van de maaltijden geleverd door Hello Fresh. In ruil voor de gratis maaltijden werd mij gevraagd een foto te plaatsen op mijn Instagram account in de week dat de maaltijdbox geleverd werd. In deze blogpost deel ik een aantal van die foto’s en geef ik mijn mening over de populaire maaltijdbox-service. Misschien geef ik je net dat laatste duwtje. Of niet.

Onze box bevat wekelijks drie maaltijden. Deze cheeseburger met tomaat en oude kaas was de keuze van mijn dochter. Geen slechte keuze van mijn dochter!
Heerlijke pasta met garnalen!
Zalm met zeekraal: heerlijk en met kruiden en groenten die ik zelf eerder nooit heb gebruikt!
Zo, deze romige vegetarische orzo was lekker! Zonder vlees en vult goed.
Dit was een heerlijke Thaise Pad Thai, maar dan op z’n Hello Fresh.
Gegrilde zalm met broccoli en aardappelsalade, zeker niets mis mee!
Met een viscurry en witte rijst zit je over het algemeen wel goed. Zo ook met deze.
Parelcouscous met grote garnalen en wederom met nooit eerder gebruikte groenten en kruiden: een verrassende combinatie!
Vegetarische pasta met linzen, tomaatjes en pitten: vult super goed en is verrassend smaakvol!
Hebben we het echt gedaan? Yep! Nasi Goreng a la Hello Fresh, niks mis mee!

Conclusie:

Ik heb ontzettend genoten van het gemak van de maaltijdboxen van Hello Fresh en ook de maaltijden zelf stelden ons niet teleur! Via de app op mijn mobiel selecteerde ik de drie maaltijden naar onze keuze, doe je dat niet dan ontvang je een voorgeselecteerde keuze. Ga je bijvoorbeeld op vakantie, dan kun je een levering pauzeren of het adres (Nederland) wijzigen.

De ingrediënten worden keurig verpakt en zijn verdeeld in drie papieren zakken. Dat alles wordt in een kartonnen doos aan de deur geleverd door een bezorger van Hello Fresh. Via SMS en de app wordt je op de hoogte gesteld over de bezorging. Heb je vragen of een opmerking, dan kan je dat ook via de app doen, maar ook telefonisch of via email.

Wekelijks heb je een ruime keuze aan maaltijden, waaronder ook vegetarische maaltijden. Bij elke maaltijd wordt een receptenkaart geleverd waarop je allerlei informatie kunt vinden over de ingrediënten zelf. Denk hierbij aan het aantal calorieën, vegetarisch of allergieën. Daarnaast wordt stapsgewijs uitgelegd hoe je het gerecht moet bereiden.

Plus:
De dienst van Hello Fresh biedt mij als fulltime werkende moeder voornamelijk hulp bij het verzinnen van nieuwe recepten en het bij elkaar zoeken van ingrediënten.

Min:
Wanneer er foutjes staan in recepten, een ingrediënt ontbreekt of een maaltijd valt qua smaak tegen, dan is dat teleurstellend.
Daarnaast staat het volgen van een recept soms tegen: steeds maar op een blaadje moeten kijken wat er wanneer en waar bij moet…!

Mocht je vragen hebben over Hello Fresh, of meer van iets weten, laat het me vooral weten! En verder hoop ik dat je wat aan mijn ervaring hebt om zelf jouw keuze te maken!

2 gedachten over “Maaltijdbox: Hello Fresh”

  1. De gerechten zien er super lekker uit Cyn. Goede keuzes allemaal!
    Alleen vraag ik me af of het genoeg is, op sommige foto’s lijkt het een beetje weinig (of misschien ben ik gewoon een vreetzak, hehe).

    xxx

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.