About

Hi, welkom op mijn blog!

Even voorstellen: mijn naam is Cynthia. Ik ben een trotse moeder van een tienerdochter. En een geduldig baasje van een geadopteerde hond uit Aruba.

Professioneel gezien heb ik een achtergrond in de horeca en hospitality. Daarna heb ik flink wat jaren in facilitair management gewerkt, onder andere als teammamager bij een internationale oliemaatschappij. En nu ben ik actief als consultant binnen een ICT-organisatie voor de Rijksoverheid.

In deze rollen heb ik dagelijks te maken met heel veel verschillende mensen. Door nieuwsgierig te zijn, ondernemend, kansen te benutten en in een rap tempo nieuwe skills eigen te maken, heb ik mij weten te ontwikkelen tot een optimistische professional die vormgeeft aan nieuwe organisaties.

Wat deze blog betreft: naast mijn professionele leven heb ik ook veel ervaring opgedaan met het alleenstaande ouderschap in combinatie met fulltime werken en een gezellig sociaal leven. Met mijn achtergrond en interesse in persoonlijke ontwikkeling, hoop ik je een aantal nuttige tips of mooie inzichten mee te geven.

Mocht ik wat voor je kunnen betekenen: heb je interesse in een samenwerking of wil je iets meer weten over een bepaald onderwerp?Stuur mij dan een email: info@mamacyn.com of vul het contactformulier in. Ik help je graag verder op weg.

Ik wens je veel lees- en levensplezier!